BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Taur si Varsator

83%

Cand intrati in contact cu un Varsator, acesta va avea un efect benefic asupra carierei dumneavoastra. Va stimuleaza acea parte din voi care este legata de ambitii, aspiratii si de aceea relatia ar putea fi una armonioasa. Amandoi sunteti incapatanati, determinati si vreti sa fiti conducatorul acestei relatii. Combinatia planetelor dumneavoastra (Uranus si Venus) va poate conduce in niste situatii de-a dreptul bizare.

Va distrati foarte mult impreuna si aveti parte de noi experiente. Daca vreti sa va odihniti, ocolitii pe Varsatori, dra daca vreti sa va distrati atuci v-ati gasit perechea. Varsatorul are influenta asupra acelei parti care are de-a face cu ambitii, profesie, afaceri, si locul in comunitate. Dar cand este vorba de un Varsator, dumneavoastra vreti sa fiti seful. Si cand este vorba de dumneavoastra, ei cred ca ei stiu ce e mai bine pentru dumneavoastra.

Daca sunteti gata sa luati decizii inteligente si sa ascultati, sa datiun sens sau sa va prezentati argumentele intr-o maniera logica, atunci aveti o sansa sa fiti impreuna. Nu este o relatie fara probleme, dar este nevoie de multa disciplina ca sa reusiti impreuna.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.