BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Taur si Scorpion

65%

In acest caz, opusele se atrag. Relatia ori este foarte buna ori foarte proasta. Nu poate fi cale de mijloc. Aveti tendinta sa incepeti proiecte noi alaturi de Scorpion. Acestea pot avea rezultate in afaceri, casnicii, un contract sau o intelegere. Este o atractie naturala, dar amandoi vor sa fie seful. Asta binenteles poate duce la probleme de la bun inceput, de aceea e bine sa hotarati cine sa conduca.

O asemenea relatie nu se promite a fi total neteda. Scorpiunul te poate face sa iti schimbi obiceiurile, parerile chiar si aspectul, asa ca fiti gata sa faceti niste ajustari. Combinarea dintre planetele simbolice zodiilor voastre (Venus si Pluto) duc la crearea unei noi mode, sau a unui stil ce va atrage multa atentie.

Aceasta este o relatie din care ar putea rezulta o casnicie, sau o despartire de comun acord. Este o relatie a extremelor, fie cald fie rece, impreuna sau o despartiti pentru totdeauna. Trebuie sa invatati sa va controlati temperamentul. Daca reusiti acest lucru, puteti trece de la un inceput mai greu, la un final glorios. Daca vreti linistie si pace, atunci nu v-ati gasit persoana potrivita. Dar daca vreti aventura si sunteti gata sa faceti niste schimbari mai mari - atunci faceti o pereche buna.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.