BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Taur si Sagetator

70%

Sagetatorii sunt aliatii pe care ii castigati tocmai atunci cand nu va asteptati. Ei poseda o anumita atractie pentru dumneavoastra - si sexual si financiar, ceea ce inseamna ca sunteti ca intr-un labirint, fascinat - aproape toate starile la un loc. Aveti dificultati sa descoperiti care este adevarata personalitate a Sagetatorului. Jupiter si Venus isi fac simtite prezentele in a 8-a casa, ceea ce inseamna ca atrageti intrebari, probleme si aveti responsabilitati marite.

Nu este o relatie usoara, dar cu merita sacrificiul; largiti orizonturi, castigati noi interese. Va puteti face un viitor impreuna, dar peste unele dintre obiective trebuie sa mai treceti o data. Va exista o tendinta sa faceti o cotitura brusca din drum alaturi de Sagetator. Atentia este necesara. Trebuie sa va delimitati obiectivele si sa terminati ceea ce ati inceput.

Aceasta relatie este un test sau o provocare pentru dumneavoastra. Daca sunteti gata sa dati tot ce aveti mai bun din dumneavoastra, puteti reusi. Combinatia dintre Venus si Jupiter este placuta, si poate rezulta frumusete si placere din ea.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.