BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Taur si Rac

70%

Cu un Rac va simtiti stimulat din punct de vedere mental, dar si putin restrictionat. Vreti sa evadati, sa scapati de lacatele imaginare (sau altfel). Cu Luna racului si Venusul dumneavoastra ati putea crea muzica frumoasa. Insa s-ar putea sa nu fie o baza prea solida.

Cand vine vorba de o relatie, va trebui sa fie in stare sa calatoreasca cu dumneavoastra. Racul va stimuleaza a 3-a casa solara, si anume casa drumetiilor, a reuniunilor etc. S-ar putea sa fie si niste neintelegeri, deoarece va incerca sa va disciplineze intr-o maniera care va va priva de libertate, si aici veti fi incapatanati. El se va gandi la viitor si isi va pune piciorul in prag, si armonia va lua sfarsit.

Dar puteti avea o relatie frumoasa cu un nativ din rac; dar asta inseamna ca va trebui sa dati putin, sa lasati liber, sa va comportati altfel, fapt care va va face sa nu va simtiti chiar bine. Aveti multe in comun, si plusuri si minusuri. Nu este timpul sa va jucati.

Daca vreti sa experimentati, sau sa aveti o relatie superficiala, cautati in alta parte. pentru permanenta, sigurata, impartasirea intereselor si ideilor, este perfect. Depinde pana la urma de nivelul maturitatii.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.