BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Taur si Pesti

73%

Nativii din zodia Pestior va ajuta sa va atingeti telurile - si aveti multi de astfel de persoane printre prieteni. Va este influentata acea parte din dumneavoastra care este legata de prieteni, sperante, dorinte, fantezii. Neptun, planeta ce simbolizeaza zodia Pestilor intra in contact cu Venus si creaza frumosul dar impracticul. Poate fi o ilozie care nu se va adeveri niciodata.

Dar partea buna este ca va puteti indeplini visele. Puteti transforma idei in proiecte solide. S-ar putea insa sa va asteptati la prea multe din partea lor. S-ar putea sa ii puneti pe un piedestal, si sa faceti risipa de timp, emotii si bani. Fiti practic, pentru ca daca nu, va veti gasi stand intr-o lume a viselor alaturi de nativul din Pesti. Cheltuiti si calatoriti; sunteti extravagant, visati si va punetidorinte - si niciodata nu va apucati de treaba. Cu siguranta este atractie aici, dar ceea ce lipseste este o abordare solida si intelegere.

Daca sunteti serios cu el, va trebui sa ajungeti la o intelegere in privinta a ce aveti de realizat, iar apoi faceti rezolutii (altfel nu se poate si veti trai doar o fantezie). Multa placere este indicata, dar tindeti sa sariti peste ideea esentiala. Puteti sa trageti o linie intre a visa si a trece la actiune.

Altfel va veti distra dar nu veti avea fonduri. Ei va vor incuraja, va vor da incredere, va vor duce catre noi directii sociale si vor scoate din casa. Dar cooperarea este un ingredient esential - altfel sunt numai vorbe.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.