BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Taur si Leu

59%

Un Leu va va face sa umpleti golurile, sa fiti constienti de punctele slabe. El tinde sa va faca sa intelegeti ce va lipseste sau de ce aveti nevoie. Veti parea putin nesigur(a) pe dumneavoastra alaturi de un nativ din Leu. Vreti sa scapati de aceasta incertitudine, sa stiti unde stati.

Leul va face constient de ce se poate face, si partea buna este ca va va influenta sa faceti ceva in privinta acestor lucruri. Incepeti sa aveti indoieli, sa sa verificati, sa vedeti persoane sau situatii in lumina realista. In ochii dumneavoastra pare o persoana extravaganta si veti incepe sa va verificati banii si posesiunile.

El va face constient de casa, de autoritate, de ce datorati sau ce aveti de primit. Nu este favorabila relatia, dar aveti ce trebuie pentru a lasa un Leu sa intre in viata dumneavoastra. Este mai mult ceva romantic, decat solid. Leul va zguduie. Bun in anumite privinte, dar amandoi puteti fi incapatanati si Leul va insista asupra atentiei.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.