BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Taur si Gemeni

78%

Cand vine vorba de Gemeni, ei va actioneaza casa banilor. Ei va intereseaza deoarece le puteti vorbi despre ambitii, despre dorinte, dar cumva va este putin greu sa va emotionati de prezenta lor. Este foarta multa vorbaraie; sunt planuri, si impartasirea cunostintelor, ideilor.

Gemenii pot fi instrumentali cand vine vorba de bani, dar va puteti incurca in o multime de planuri, vorbe si speculatii. Venus si Mercur va fac sa fiti foarte receptivi la tot ce spun (ei vorbesc si dumneavoastra ascultati). Gemenii ofera, iar dumneavoastra primiti. Asta cotinua pana se va ajunge la un echilibru, unde dumneavoastra incepeti sa oferiti.

Daca nu se ajunge la asta, relatia nu are viitor. Gemenii isi vor pierde rabdarea daca nu veti arata ca sunteti interesati chiar si cand vorbesc. De obicei ajungeti la decizii bune legate de bani.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.