BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Taur si Fecioara

70%

Fecioara va afecteaza acea parte care are de-a face cu dragostea, schimbari, aventura si speculatii. Va va incuraja sa il urmariti o banuiala, sa jucati la risc cu abilitatile dumneavoastra, sa investiti in ideile si talentele dumneavoastra. Va atrag din punct de vedere fizic. Calitatile sale va fac sa vreti sa i va daruiti, pe cand unele defecte, ca tendinta sa exagereze cu criticile va fac sa va ganditi cum o sa plangeti mai tarziu din cauza asta.

Ca si Gemeni, Fecioara va stimuleaza; va ascut curiozitatea intelectuala. Va va indemna sa fiti creativi, sa va exprimati cat mai natural. Odata inspirati, cu greu va veti mai opri. Chiar veti beneficia de pe urma unei asemenea relatii. Va invata multe despre propria persoana, va va dezvalui resurse creative - si cu siguranta va atrage fizic. Ar putea fi un lucru bun daca vreti reusi sa mentineti un echilibru intre emotii si intelect.

Venus si Mercur vor crea interese in arte si subiecte creative. Intuitia este mai ascutita din cauza aceastei relatii. Dar dumneavoastra nu veti fi satisfacut de starea lucrurilor; veti vrea schimbare, calatorie si varietate. Este neobisnuit, dar acesta este efectul pe care il va produce asupra dumneavoastra un nativ la zodiei fecioarei.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.