BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Taur si Capricorn

88%

Cand vine vorba de Capricorni, acesti oameni sunt buni pentru dumneavoastra - va indeamna sa ajungeti la inaltimi tot mai mari, dar adesea va gaditi la ei ca la niste profesori. Nu este usor, dar va va inspira. Sigur va fi vorba espre o atractie fizica puterica - amandoi apartineti unor zodii ce au ca element pamantul.

Puteti reusi intr-o relatie cu un Capricorn, dar pentru inceput trebuie sa se ajunga la o intelegere la nivel intelectual. Trebuie sa fie respect reciproc. Nu puteti sa conduceti singur aceasta relatie. Capricornul asteapta multe de la dumneavoastra. Si pana sunteti conditinat mental sa cititi, sa scrieti, sa extindeti si sa va largiti orizonturile, o asemenea relatie va fi destinata despartirii.

Daca totusi sunteti pregatiti sa cresteti si sa teceti peste bariere - va fi o asociere implinitoare. Sunteti incurajati sa puneti intrebari si sa cereti raspunsurile. Asta inseamna ca ganditi ianitne sa actionati. Saturn va face mai sobru, mai analitic. Va creste aptitul pentru calatorii si pentr mancaruri straine. Vi se largeste orizontul si daca sunteti gata, lansati-va spre Capricorn!

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.