BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Taur si Berbec

59%

Sunteti atrasi de Berbec din cauza polului magnetic creat de planetele zodiilor voastre (Marte pentru Berbec si Venus pentru Taur); vitalitatea lor va va fermeca. Ei sunt fascinati de cum ajungeti sa luati o decizie si sa va indreptati spre acel tel. Desi sunteti apropiati in zodiac, sunteti departati din punct de vedere la intereselor, astfel puteti invata unul de la celalalt.

Berbecii reprezinta misterul pentru dumneavoastra. Aceste persoane va atrag fizic, dar in orice relatie se face prezenta o atmosfera secretoasa. Asta inseamna ca desi va simtiti atrasi de ei, aceasta afectiune se manifesta intr-un mod subtil si nu de fata cu toata lumea.

Distrati-l mai bine acasa, si nu in prezenta mai multor persoane. Puteti fi intr-o multime si sa va simtiti singur si sa va bucurati de asta alaturi de Berbec.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.