BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Taur si Balanta

80%

Balantele va sunt de mare ajutor, dar tind sa va dea un sentiment de vinovatie. Asta deoarece ele au un fel de a va trezi, facandu-va constient de ce potential aveti si cat munciti de fapt. Incepeti sa va intrebati daca faceti destule. Cand raspunsul e negativ incepeti sa va ingrijorati si sa va fastaciti. Sunteti atrasi de balante, dar nu se realizeaza prea multe lucruri. Cand sunteti impreuna incepeti sa gasiti scuze sa amanati pe maine ce puteti face astazi.

Aceasta relatie poate fi descrisa ca fiind foarte bogata. Balanta incearca sa faca cat mai multe pentru dumneavoastra si cu cat face acest lucru mai des, cu atat incepeti sa va simtiti prost. Ar putea fi o situatie complicata. Ascultati, daca vreti sa castigati pe drept o asemenea relatie, incercati sa ajungeti la echilibru. Balanta cu siguranta va aprecia asta, si dumneavoastra cu siguranta veti incepe sa o ajungeti din urma in lunga alergare.

Asa ca daca simtiti ca sunteti asteptat sau ca va bazati prea mult pe persoana iubita schimbati ritmul. Incepeti sa va ajutati si singuri, sa returnati favorurile. Balanta va face sa fiti constient de sanatatea dumneavoastra, sa evaluati oportunitati de slujbe, si sa va faca sa apreciati arta si creativitatea.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.