BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Scorpion si Varsator

82%

In aceasta relatie exista multe conflicte, dar si situatii cand proiectele sunt duse la bun sfarsit. Varsatorul influenteaza aspectele legate de finalitatea unor lucruri/situatii, securitate, casa, parinti, sau proiecte pe termen lung. Combinatia dintre Pluto si Uranus produce evenimente ce sporesc securitatea. Cele doua semne nu sunt favorizate din punct de vedere astral, dar alaturi de un Varsator, Scorpionul poate porni o afacere, poate construi o casa, poate crea o atmosfera ce simbolizeaza securitatea. Desi exista atractia fizica si dorinta de a avea armonie, aceasta relatie este dificila.

Combinatia Pluto-Uranus nu decurge in mod conventional, totul este subit, dinamic, captivant. In functie de gradul de maturitate la partenerilor, aceasta relatie poate fi sau nu constructiva. Varsatorul il admira pe Scorpion, si il vede ca pe un mentor, iar pentru Scorpion, Varsatorul reprezinta o baza solida, in ceea ce priveste afacerile, pamantul sau proprietatile.

Amandoi nativii sunt semne fixe, si deci, sunt incapatanati. Varsatorul este un bun partener pentru Scorpion, daca este vorba de o relatie pe termen lung. In cazul in care cautati fericire instanta, veti intampina obstacole, insa daca sunteti dispusi sa asteptati, fiti siguri ca va merita.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.