BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Scorpion si Taur

79%

Taurul este opusul dumneavoastra in cercul astrologic, si exista o atractie profunda fata de acest nativ, chiar posibilitatea unei casatorii. Venus si Pluto, planetele ce guverneaza cele doua zodii, se combina, inspirand independenta, originalitate, metode neobisnuite, iesite din comun.

Taurul influenteaza aspectele legate de casatorie, contracte legale, afaceri publice, parteneriate si relatii publice. Sunteti atras/a de nativul din Taur asa cum opusii se atrag; amandoi sunteti incapatanati, si nu puteti trai nici impreuna dar nici despartiti.

Alaturi de Taur, vi se schimba punctul de vedere, si incepeti sa vedeti viata prin ochii acestuia. Taurul va face sa apreciati luxul, frumusetea, deoarece amandoi sunteti persoane pline de pasiune: o asemenea relatie de dragoste poate fi profunda si plina de intelesuri. Un parteneriat poate fi de succes deoarece va completati. Daca exista diferente de opinie, nu este bine sa le rezolvati cu furie, si nici sa le amanati la nesfarsit. Nu puteti forta lucrurile cu un Taur, trebuie sa invatati ce inseamna rabdarea, altfel o asemenea relatie nu va rezista.

Alaturi de Taur, va imbarcati in noi aventuri si proiecte, si veti incepe sa actionati, sa simtiti, sa auziti, sa vedeti lucrurile si sa reactionati ca si acesta. Din aceasta cauza s-ar putea sa va simtiti dominat. Taurul nu se va schimba; amandoi nativii sunt incapatanati, fixisti, convinsi ca ce e bun pentru unul din voi este bun si pentru celalalt. Daca vreti sa uitati de trecut si sa incepeti noi si interesante experiente, in Taur gasiti persoana potrivita cu care puteti face aceste lucruri.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.