BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Scorpion si Scorpion

76%

Alaturi de un alt Scorpion, exista lupta pentru putere. Amandoi vreti sa aveti responsabilitati, va atrageti, dar sunteti prea posesivi unul cu celalalt. Exista probleme, dar nu sunt de ordin financiar. Impreuna puteti avea succes in afaceri, si tindeti sa treceti peste partea sentimentala a relatiei, ajungand la o abundenta de bani si responsabilitate.

Alaturi de un Scorpion, tintiti spre succes si veti reusi in atingerea obiectivelor pe care vi le propuneti. Barbatul Scorpion nu va fi satisfacut decat cu ce este mai bun la partenera sa, si de obicei spune ce crede. Acesta are abilitatea de a vedea clar cand este vorba de o incercare de a-l pacali. Nu incerca sa il schimbi pe barbatul Scorpion, caci stie ce vrea. Daca vrei sa il pierzi, este de ajuns sa incepi sa ii critici manierele sau felul in care vorbeste. Daca vrei sa il pastrezi, incearca sa il intelegi, sa cooperezi si sa te pui in locul lui din cand in cand.

Barbatul Scorpion are latura fizica foarte conturata, dar si pe cea emotionala; are nevoie de dragoste intr-o maniera poetica, dar are si porniri directe: este brutal de onest. El iti va da cu siguranta de inteles daca este multumit de ceea ce primeste; de multe ori, daca femeia Scorpion este multumita, atunci si el este multumit. Va trebui ca femeia Scorpion sa fie rabdatoare si sincera, sa ii faca confidente, sa ii aduca la cunostinta respectuos unde procedeaza bine in a-i face pe plac, si unde greseste. Daca face acest lucru, barbatul este din cale-afara de multumit si va face orice ca sa ii faca pe plac. Barbatul Scorpion poate fi foarte gelos, daca il placi, va trebui sa treci peste multe astfel de teste.

Femeia Scorpion are latura emotionala dezvoltata si este foarte dragastoasa. Este pregatita sa uite trecutul, pentru a incepe un viitor stralucit. Are un aer misterios, si este un detector de minciuni uman. Este mai bine sa stie adevarul indiferent care ar fi acesta, caci va afla oricum. Femeia Scorpion este dinamica, exploziva, interesanta si foarte loiala. Nu va implicati intr-o relatie cu o astfel de femeie daca nu sunteti puternic si pregatit sa faceti mici ajustari la nivel mental si emotional.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.