BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Scorpion si Sagetator

78%

Sagetatorii va pot aduce noroc cand vine vorba de bani. Jupiter si Pluto se combina pentru a crea o forta de nestavilit. Sagetatorul influenteaza aspectele legate de bani, proprietati personale, si potentialele venituri.

Alaturi de acest nativ, singurul defect ar fi o viziune idealizanta asupra oamenilor si a situatiilor. Cu alte cuvinte, exista tendinta de a va pacali singuri, si de a cheltui mai mult decat produceti. Daca insa sunteti avertizat asupra acestui lucru, aceasta relatie poate fi profitabila. Se poate intampla, datorita Sagetatorului, sa va perfectionati diferite tehnici de creere a intrigilor, sau de simulare a unei iluzii romantice. Sagetatorul este expansiv, filosof, expresiv si ii plac calatoriile, pe cand Scorpionii sunt fixisti, secretosi.

Legatura cu un Sagetator este benefica. Se intrevad noi orizonturi, si gasiti o cale catre va canalizati sentimentele intense. Uneori Sagetatorii sunt alungati de posesivitatea si iritabilitatea dumneavoastra. Stiind aceste lucruri, poate relatia se imbunatateste, incercati sa aveti o dispozitie intotdeauna placuta. Sagetatorul este un semn de foc, pe cand elementul dumneavoastra este apa, iar problemele apar pentru ca aceste doua elemente nu se combina. Va trebui sa munciti pentru ca aceasta relatie sa aiba succes, dar veti vedea ca merita.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.