BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Scorpion si Rac

78%

Relatia cu racul este una armonioasa, datorita Lunii, ce guverneaza zodia racului, care combinandu-se cu Pluto, promoveaza o relatie constructiva. Este posibila o casatorie cu un rac, datorita dorintei de a va linisti si a va aseza la casa voastra.

Racul influenteaza domeniile legate de planuri pe termen lung. Priviti mult inainte, faceti ajustari, incepeti sa va folositi mai inteligent aptitudinile, incepeti un program de investitii; incepeti sa castigati putere. Aceasta putere trebuie concentrata asupra unui scop, iar racul va ajuta sa gasiti acest scop. Totodata, acesta reuseste sa gaseasca un loc pe care sa il numiti acasa. Luna va atrage ca un magnet, si daca apar elemente disturbatoare, acestea vor fi usor indepartate. Amandoua zodiile sunt elemente de Apa, amandoua sunt sensibile, si intre ele este o legatura, astfel incat atunci cand un Scorpion cunoaste un rac, poate spune ca se simte ca si cand l-ar cunoaste de o viata. Atractia se manifesta la nivel mental, emotional si fizic. Aceasta nu este o utopie, asa cum este adevarat ca nu orice Scorpion se potriveste cu un rac.

Nu este nimic senzational in aceasta relatie, ea evolueaza gradat, si are o baza solida. Daca nativul din Scorpion este rabdator, ascultator, matur si receptiv, isi poate gasi fericirea si implinirea in relatia cu un rac. De fapt, totul depinde de Scorpion.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.