BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Scorpion si Pesti

65%

Uniunea dintre nativul din Pesti si cel din Scorpion este bine vazuta din punct de vedere astral. Amandoi reprezinta semne de apa, sunt impresionabili, si unii chiar cred ca acestia poseda darul perceptiei extrasenzoriala.

Alaturi de Pesti, sunteti creativi, si vedeti viata cu alti ochi. Nativii din aceasta zodie influenteaza aspectele legate de copii, sex, speculatii si incercari de a crea. Neptun si Pluto se combina, formand un mod intuitiv de a dobandi cunostinte. Alaturi de nativul din Pesti, sunteti capabil sa invatati si sa va ridicati deasupra obsacolelor marunte ce va stau in cale. Aceasta este o combinatie promitatoare.

Exista atractie intre nativii celor doua zodii. Pluto si Neptun creaza o aura romantica, si, o data ce nativul din Pesti si cel din Scorpion sunt impreuna, va fi nevoie de un uragan pentru a-i desparti. Alaturi de Pesti, reusiti sa simtiti pulsul modei, sa auziti vocea publicului. Totodata, copiii va vor aduce mari bucurii. Veti invata sa va apreciati talentele unice, in loc sa le luati ca atare.

Veti avea tendinta de a actiona impulsiv, fiind alaturi de un nativ din Pesti, veti actiona si abia apoi veti pune intrebari. Daca reusiti sa va dati seama de aceasta greseala, data viitoare veti sti sa o ocoliti, asa ca fiti pe faza. Aceasta poate fi o relatie de durata, si este plina de emotii pozitive. Stiind aceste lucruri, recomandarea ar fi sa nu va jucati cu nativii din Pesti!

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.