BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Scorpion si Leu

80%

Leul va ajuta sa investigati oportunitatile. Insa Leul este un semn de foc, ceea ce nu se imbina cu semnul dumneavoastra de apa. Acest lucru inseamna ca exista probleme, dar nu unele peste care nu puteti trece. Leul este foarte ambitios, si alaturi de acesta veti avea parte de schimbare, varietate, atractie fizica, si de asemenea stimulare mentala.

Uneori exista dispute, si deoarece amandoi sunteti reprezentati de semne fixe, sunteti incapatanati. Amandoi va doriti sa conduceti, sa dominati si sa dati sfaturi. Secretul este sa faceti toate aceste lucruri cu randul. Leul influenteaza aspectele legate de cariera, ambitie, prestigiu si loc in comunitate. Alaturi de Leu, castigati faima, recunoastere si putere; impreuna puteti construi un imperiu!

Intelegerea la nivel personal este cu totul altfel. Principala problema apare atunci cand unul vrea sa ii impuna celuilalt ce sa faca. Leul este puternic, la fel si Scorpionul, Leul influenteaza dorinta de a va exprima, de a conduce, de a domina, de a avansa, de a ajunge in varf.

Alaturi de Leu, nu va veti multumi cu locul 2, veti vrea sa incepeti o afacere independenta de a acestuia, sa dati ordine in loc sa primiti, sa stabiliti ritmul. Exista posibilitatea unor calatorii, a unor descoperiri. De asemenea relatia este dominata de atractie fizica si de ambitii. Multe dintre probleme pot fi depasite datorita intensitatii succesului sau a aventurii, a anticiparii si a constientizarii ca nu exista limitari. In concluzie, chiar daca aceasta relatie nu este una permanenta, probabil ca veti avea numai de castigat de pe urma experientelor cu nativul zodiei Leu.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.