BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Scorpion si Gemeni

79%

Alaturi de Gemeni, va largiti orizonturile. Veti patrunde in domenii pe care inainte le considerati interzise sau tabu. Resursele mentale sunt solicitate permanent, si acelasi lucru se poate spune despre simtul curiozitatii. Mercurul ce guverneaza zodia Gemenilor, combinat cu Pluto semnifica faptul ca veti da ce este mai bun din dumneavoastra pentru aceasta relatie. Nelinistea Gemenilor este o permanenta provocare. Este influentata Casa a 8-a din horoscopul solar, ceea ce inseamna ca amandoi sunteti preocupati de bani, de ocult, mosteniri, si o rasplata mai mare pentru eforturile depuse.

Gemenii va fac sa descoperiti o parte din dumneavoastra despre care nici nu stiati ca exista. Alaturi de acesti nativi, veti dobandi o reputatie si veti avea acces catre un segment mai mare si mai divers de populatie.

Aceasta este o relatie care functioneaza foarte bine, desi exista mici probleme. Sunteti speriat/a de modul in care nativul din Gemeni analizeaza, intreaba si scotoceste adanc in sufletul dumneavoastra. Va simtiti provocat, si uneori reactionati. Sunteti mai atras fizic de partenerul dumneavoastra Geaman decat este acesta de dumneavoastra.

Alaturi de un Geaman, multe concepte din trecut isi pierd insemnatatea; priviti spre viitor si sunteti mai atent la posibilele rezultate ale actiunilor dumneavoastra. Multe din lucrurile pe care le luati ca atare sunt acum reevaluate si schimbate; nu este intotdeauna usor, dar este constructiv. Daca vreti ca aceasta relatie sa dureze, este necesar sa aveti o viziune pe termen lung, pentru a putea trece cu vederea micile si neinsemnate probleme, si pentru a avea parte de toata magia pe care Geamanul o poate crea. Daca vreti sa invatati toata viata, atunci nativul din Gemeni este potrivit pentru dumneavoastra.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.