BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Scorpion si Fecioara

73%

Exista aspecte bune in aceasta relatie; nativul zodiei Fecioara va imbunatateste viata sociala si va aduce prietenii mai aproape. Fecioara are impact asupra domeniilor legate de dorinte si prieteni. Mercur, imbinat cu Pluto, creste numarul de cunostinte si prieteni, si creaza o baza solida pentru visele si aspiratiile dumneavoastra. Accentul este pus pe faptul ca sunteti cunoscut de un segment mai mare de oameni, visele frumoase devin realitate. Fecioara are ideile, iar dumneavoastra, forta creatoare.

In cel mai bun caz, veti avea parte de popularitate si profit. In cel mai rau caz, veti ajunge la extravaganta, si promisiuni pe care nu le puteti tine.

Combinatia intre Fecioara si Scorpion este una benefica, impreuna puteti finaliza proiecte si ajuta la creerea unor lucuri noi, insa numai daca aveti rabdare si sunteti persistenti. Fecioara poate fi nelinistita, iar dumneavoastra puteti fi de neclintit. Daca intrati in aceasta relatie la un nivel crescut de maturitate, puteti trece peste obstacole si puteti pune accent pe lucrurile pozitive.

La un nivel personal, atractia care exista intre voi este posibil sa dispara, si va trebui sa compensati cu multa intelegere. Nativul din Fecioara este de partea dumneavoastra. si isi doreste sa aveti succes, dar va trebui sa ii returnati favoarea. Prietenia este o strada cu doua sensuri, si va trebui sa intelegeti acest lucru daca stati langa o Fecioara. Combiantia Pluto-Mercur tinde sa se reinnoiasca, dar numai la nivel superficial, lucru care desi nu este de ajuns, este absolut necesar.

O relatie de acest gen ar putea avea succes, dar aveti nevoie de ajutor din afara. Din fericire, Fecioara va poate pune in contact cu persoana potrivita sa va ajute. In concluzie, din aceasta relatie lipseste aventura si agitatia, dar pot iesi lucruri bune in final.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.