BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Scorpion si Capricorn

81%

Alaturi de un Capricorn, aveti parte de hohote de ras, activitati interesante si multe calatorii. Saturn si Pluto se imbina pentru a crea actiune in mai multe locuri in acelasi timp. Veti intampina probleme daca incercati sa schimbati ceva cu forta, daca incercati sa faceti prea multe sau daca sunteti superficial. Capricornul influenteaza aspectele legate de rude, calatorii scurte si idei.

Alaturi de Capricorn, aveti parte de momente interesante si rareori plictisitoare. Acest lucru este destul de ciudat, deoarece Capricornul nu este un umorist, iar nativul din Scorpion este foarte intens implicat in ceea ce face. Rudele apropiate, in special fratii, surorile se vor opune acestei relatii. Cum putine lucruri sunt perfecte, aceasta relatie poate avea succes deoarece Scorponul si Capricornul sunt foarte bine sustinuti din punct de vedere astral. Capricornul va ajuta sa fiti mai versatil si mai flexibil. Din aceasta relatie lipseste durabilitatea. Cu toate acestea, reuniunile, petrecerile si intrevederile sociale va ajuta sa va intariti relatia cu Capricornul.

Veti avea parte de vizite si calatorii, precum si de corespondente si comunicare cu persoane din locuri indepartate. Cele doua semne creeaza armonie, si depinde de Scorpion daca va profita pe seama acestui lucru.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.