BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Scorpion si Berbec

78%

Berbecul are un efect ciudat asupra dumneavoastra. Atunci cand exista o combinatie intre Marte si Pluto, consecinta este aparitia frustrarii.

Berbecul este un semn de foc, iar dumneavoastra sunteti un semn de apa, si chiar daca aceste doua elemente nu se combina, nu se poate spune cu certitudine ca relatia va esua. Trebuie doar sa tineti minte ca exista probleme, chiar mai multe decat v-ati fi asteptat. Nativii din Berbec va irita, desi sunteti de acord cu ei in ceea ce priveste independenta si atingerea scopurilor. Orice ati face, niciodata nu va fi de ajuns, si de aici se ajunge la sentimentul de iritare.

Berbecul influenteaza aspectele legate de munca, sanatate, abilitatea de a comunica cu colegii de serviciu, si cea de a va ridica deasupra asteptarilor. Alaturi de un Berbec munciti, si asta va place. Acesta va ajuta intr-un mod nu senzational, dar stabil, pe care va puteti baza. Uneori va veti simti aglomerat, ingropat in detalii, va impacientati si actionati impulsiv, nemaitinand cont de principiile logice.

Amandoua zodiile poseda dorinta de a avea independenta, amandoua au tendinta de a domina, si acest lucru poate crea probleme. Este nevoie de multa diplomatie in relatia cu un Berbec, altfel se vor isca conflicte, urmate inevitabil de despartire. Daca aveti curajul sa treceti peste obstacole, alaturi de Berbec va veti indeplini toate sarcinile pe care vi le asumati, dar aceasta depinde de maturitatea amandurora. Merita sa incercati, deoarece exista atractie intre voi, iar problemele pot fi depasite.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.