BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Scorpion si Balanta

68%

Scorpionul gaseste nativii din Balanta ca fiind foarte romantici, misteriosi. Alaturi de Balanta, deveniti mai creativ, mai preocupat de teatru, de evenimente culturale, de o revolutie creatoare. Atunci cand se combina Venus si Pluto, aveti parte de neliniste, descoperiri, romantism, independenta. Balanta este in legatura cu aspectele ce tin de temeri secrete si dubii.

Trebuie sa stiti ca sunteti foarte diferit de Balante, si unele dintre pareri sau puncte de vedere pot fi total opuse. Dar sunteti fascinat, si totodata dispus sa invatati. Se poate sa va intelegeti foarte bine cu Balanta, iar aceasta sa va deschida ochii in fata unor noi concepte. Balanta va face sa priviti ce se afla in spatele cortinei, sa apreciati subtilitatile, si sa deveniti romantic. Insa nici dumneavoastra, nici nativul zodiei Balanta nu sunteti perfecti. Cu toate acestea, exista o chimie care ar putea sustine o atractie permanenta.

Combiantia intre Pluto si Venus este una neobisnuita, alatura frumusetea si puterea, dar este greu de intretinut. Intensitatii Scorpionului ii este data o alta fata, mai umana si amuzanta, datorita asocierii cu Balanta. Aceasta relatie este deosebita numai atunci cand este vorba de filme, teatru sau televiziune. In afara acestor domenii, este favorabila pentru activitati de grup, organizationale sau caritabile.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.