BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Sagetator si Varsator

79%

Varsatorul va influenteaza cand vine vorba de idei, calatorii scurte, decizii luate in timp scurt si curiozitate intelectuala. Uranus alaturi de Jupiter, semnifica aventura, calatoriile si schimbarea brusca.

Atractia este prezenta aici si viitorul pare favorabil. Dragostea pentru schimbare si calatorie este satisfacuta intr-o masura foarte mare de Varsator. Acesti oameni sunt distractivi si preocupati cu subiecte considerate neortodoxe. Acest lucru va fascineaza. Tendinta sa va imprastiati fortele, sa incercati sa fiti in prea multe locuri in acelasti timp este un dezavantaj. Fara disciplina, veti fi foarte confuz. Solutia este sa va concentrati pe chestiunile de baza. Altfel pasul este ametitor si experienta este ca un carusel. Daca nu vreti sa va invartiti in cercuri decideti de la fata locului incotro va indreptati si de ce.

Varsatorul va ajuta sa investigati si va incurajeaza sa scrieti. Va stimuleaza mental si va ajuta sa luati decizii importante. Daca cautati o existenta plina de rutina, Varsatorul nu este chiar potrivit. Insa daca vreti distractie si schimbari, s-ar putea sa fi gasit persoana potrivita. S-ar putea sa fie rude care sa se opuna relatiei din ambele parti.

Un magnetism puternic va atrage impreuna, dar relatia este obositoare si pasul este ultimul, obiectivele pot fi neclare. Daca nu va este frica sa va schimbati cateva concepte, relatia va avea succes. Este necesar sa fiti flexibil si versatil. Viata capata o culoare mai deschisa alaturi de Varsator si veti fi fericit daca nu ardeti lumanarea la ambele capete.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.