BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Sagetator si Taur

79%

Cand sunteti alaturi de Taur pot aparea probleme cu privire la sanatate si munca. Idealurile sunt inalte si metodele de a-i ajuta pe altii nu sunt tocmai bune. Cu Taurul aveti o dorinta sa produceti frumusete, sa creati o atmosfera armonioasa.

Impreuna zodiile sunt neutre, dar este vorba de o atractie de baza. pentru un timp mai indelungat aceasta combinatie este una buna. Dumneavoastra, Sagetatorule sunteti idealist si Taurul este practic si hotarat - aceastea ajung la un echilibru. Cantitatea potrivita din fiecare va aduce o compozitie castigatoare. Va puteti baza pe Taur si sa aveti un grad mare de dependenta de el. De fapt ati putea cere chiar mult de la el. Taurul face servicii si va face viata mult mai confortabila.

Este opusul dumneavoastra nefiind constant si schimbator. Din aceasta cauza ati putea creea o situatie unde il luati pe Taur de bun. Pana la urma se va satura si va pleca daca ii veti cere prea multe. Ca sa fiti cu un Taur s-ar putea sa uitati anumite parti din trecut. Nu este mereu usor pentru dumneavoastra. In acest caz s-ar putea sa merite efortul. Taur va va ajuta sa aveti grija de dumneavoastra. Va va ajuta sa va puneti ideile in aplicare si sa va folositi talentele intr-o maniera practica. Ar putea fi o relatie roditoare in special pe lunga durata in legatura cu proiectele viitoare.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.