BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Sagetator si Scorpion

67%

Scorpionul va influenteaza acea parte din zodiac legata de secrete, temeri si incredere. Pluto alaturi de Jupiter formeaza o combinatie neobisnuita. Apare o nevoie mare de discretie. Intalnirile si activitatile secrete par a fi asociate cu aceasta relatie. Ar putea interveni o a treia persoana intre voi. Sunteti intrigat de misterul acestei relatii. Apare deceptia si puteti avea o stare in care sa va autodeceptionati.

Alaturi de scorpion ati putea intalni persoane si situatii, asa cum ati vrea dumeavoastra sa existe. Pentru oamenii din jurul dumneavoastra pareti sa fiti cu capul in nori. Atunci realitatea situatiei iese in fata si s-ar putea strica lucrurile. Nu veti primi nimic degeaba alaturi de Scorpion. Cu cat mai curand ajungeti la aceasta concluzie, cu atat mai bine. Aveti de-a face cu iluzie aici. Lipseste o baza solida. Daca vedeti lucrurile intr-o lumina realista de la inceptul relatiei, lucrurile vor merge bine.

Cand vine vorba de bani, sunteti bun pentru Scorpion, iar acesta va ofera informatii privilegiate. Priviti totul ca din spatele scenei alaturi de Scorpion. In domeniile audio-vizualului s-ar putea dovedi foarte bun pentru dumneavoastra. De asemenea Scorpionul este bun in domeniile ce au legatura cu strangerea de fonduri in scopuri caritabile.

Lucrati bine cu Scorpionul cand este spre binele altora, dar daca tinta este sa lucrati spre castig personal, s-ar putea sa apara dificultati. Bineinteles, combinatia dintre voi doi este plina de intrigi. Cat timp va dura si cat de departe veti ajunge depinde doar de voi.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.