BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Sagetator si Sagetator

83%

Cu un semen de la dumneavoastra aveti o dorinta de a va stabili la casa voastra, dar de asemenea sa aveti relatie fara defecte. Idealizati si va lasati deschis deziluziei. Va intelegeti intre voi. Veti incepe sa va criticati pentru ca poate in subconsitentul vostru deveniti constineti de neajunsurile voastre. Relatia ar putea fi permanenta dar nu fara probleme. Reusita ei depinde de maturitatea voastra. Zilele in care va plimbati fara o tinta anume ar putea lua sfarsit, pentru ca ati gasi o casa.

Femeia Sagetator este impulsiva in afacerile ce au legatura cu inima ei. Ceea ce admira ea mai mult, este un om la actiunii. Are nevoie de un tel care ar putea fi o excursie, o carte de citit sau orice altceva. Viitorul este totul pentru ea si viitorul dumneavoastra de asemenea, pentru ca veti fii cu ea. Poate da impresia ca este timida si sa fie o provocare careia ii veti rezista foarte greu. Este important sa fiti mereu sincer cu ea. Spuneti-va intentiile si nu incercati sa ascundeti cu promisiuni desarte. Cu cat sunteti mai direct cu atat va fi mai bine. Odata ce ii castigati incrderea, va va indeplini toate dorintele. Apreciaza natura si persoanele carora le plac animalele. Nu va va dezamagi daca va incredeti in ea. Daca o inselati, feriti-va!

Barbatul Sagetator v-ar vrea numai pentru el, dar vrea sa aiba si multa libertate. Nu este usor de inteles, dar efortul de a face asta merita. Este un actor innascut si in viata lui va avea parte de calatorii, schimbari si distractie. Nu isi face intotdeauna timp sa isi explice actiunile. Uneori el cere sa aveti incredere in judecata lui. Vrea sa invatati sa cresteti, sa castigati, ca rezultat la relatiei alaturi de el. Daca sunteti cinstiti, poate fi castigat si va raspunde intr-o maniera simpatizanta. Il veti castiga cu culoare, sarm si il veti intriga prin intrebarile fascinante. Isi pierde interesul daca sunteti conventionala in aspectul exterior, intrebari sau ambitii. Vrea sa fie acompoaniat de aventuri, si sa fie independent. Este atras de individualitate si respinge femeile care pretind sa fie ceea ce nu sunt.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.