BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Sagetator si Rac

70%

Jupiter alaturi de Luna, simbolizeaza posibilitatea de a avea o relatie armonioasa. Este un caz de atractie reciproca, desi sunt cateva probleme mai ales in zona financiara. Racul va influenteaza acea parte din horoscopul solar, legata de mosteniri, banii unui prieten sau partener, lucrurile ascunse sau ciudate.

Simbolurile zodiilor, focul si apa, nu se amesteca, deci va trebui sa munciti foarte mult, sa faceti relatia sa mearga. Racul este preocupat de bani si siguranta, iar interesul dumneavoastra sta in a calatori, in a filosofa, a scrie si in a va exprima. Vor fi obstacole, dar daca sunteti destul de maturi, veti trece peste ele. Alaturi de Rac exista varietate si schimbare - iar dumneavoastra sunteti deschis schimbarilor.

El va ajuta sa luati decizii si insista sa va propuneti un tel si sa il urmariti; va face constient de potentialul financiar. Atractia fizica este prezenta, insa el se bazeaza pe dumneavoastra pentru o nota optimista, inveselitoare.

Sunteti atras de Rac intr-o maniera misterioasa; sunteti fascinat si veti incerca sa aflati totul despre el. S-ar putea sa nu il cunoasteti niciodata cu adevarat, dar va va face placere incercarea. Impreuna veti avea idei creative. Solutia este sa stabiliti cine va dirija operatiunea. S-ar putea sa apara dispute pe plan financiar - racul vrea sa pastreze bani, iar dumneavoastra veti sa va cresteti afacerile. Echilibrul ar putea sa fie bun, dar solutia este sa decideti cine are ultimul cuvant de spus. Dumneavoastra veti avea grija de fonduri. Capacitatile dumneavoastra sunt puse la incercare si simtul de a investi este testat.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.