BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Sagetator si Pesti

65%

Pestii va influenteaza in ceea ce priveste casa, proiectele pe termen lung si siguranta de baza. Neptunul se impreuneaza cu Jupiter si simbolizeaza deschiderea unor noi orizonturi. Va analizati trecutul si acceptati noi puncte de vedere prin Pesti.

Cele doua zodii nu prea se potrivesc. Sunt in mod normal probleme in amestecarea elementelor zodiilor dumneavoastra (foc- Sagetator, apa-Pesti). Dar in ceea ce priveste proprietatea, siguranta si caminul este o combinatie buna. Ca si Scorpionul, Pestii au o aura de mister pe care dumneavoastra o gasiti atragatoare. Vreti sa rezolvati misterul si in schimb Pestii va privesc ca un mijloc spre implinirea ambitiilor lor. Amundoi pareti sa aveti motive individuale in aceste aspecte ale relatiei. Nu este una altruista. Sunt motive pentru actiuni din ambele parti si daca sunteti destul de matur ca sa stiti asta, exista o mai mare sansa de succes. Ar putea aparea conflicte in ceea ce priveste cine este seful.

Tindeti sa fiti independent si putin egoist. Cand sunteti gata sa va asezati la casa voastra, sa va schimbati punctul de vedere, atunci Pestii ar putea reprezenta jumatatea voastra. Altfel s-ar putea sa va simtiti restrictionat sau chiar abuzat. Partea buna a lucrurilor este ca Pestii v-ar putea face un camin bun si v-ar putea ajuta sa investiti in ceva ce va va spori securitatea. V-ati putea intreba mereu incotro va indreptati alaturi de Pesti.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.