BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Sagetator si Leu

78%

Leul influenteaza domeniile legate de calatorii, inclusiv calatoriile mintii. Aceasta inseamna ca Leul va atrage si va stimuleaza. Soarele alaturui de Jupiter se imbina foarte placut. Combinatia ajuta sa depasiti bariere si restrictii.

Aceste doua zodii ale focului se combina si inseamna ca amandoi veti putea reprezenta persoana model pentru celalalt. Aceasta deoarece impreuna puneti idealismul in actiune. Leul va ajuta sa va transpuneti ideile pe tabla de lucru si in final in lumea reala. Impreuna planetele voastre simbolizeaza inspiratia si practicalitatea. Voi doi veti descoperi o cale sa treceti peste obiectii si obstacole. Pe plan financiar totul este bine. Evident, relatia dintre Sagetator si Leu are sanse mari de succes. Cel mai mare obstacol peste care trebuie sa treceti este impacienta. Intensitatea este prezenta si asteptarile sunt mari. Ati putea face greseala de a-l pune pe Leu pe un piedestal. Insa daca sunteti matur, veti fi pregatit si intelegator si veti trece peste micile imprefectiuni.

Este prezenta atractia fizica, dar in mare parte stimularea este pe plan intelectual. Impartiti si cand simtiti ca increderea v-a fost tradata va reprofilati. Aceasta ar putea suna ca inceputul sfarsitului. Leul este posesiv si nu intentioneaza sa fie trecut pe locul doi. Fiti siguri daca vreti ca aceasta relatie sa dureze, caci Leul este primul care afla lucrurile.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.