BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Sagetator si Gemeni

87%

Accentul se pune in aceasta relatie pe casatorie, parteneriate, eforturi comune si relatii publice. Alaturi de Gemeni va asumati responsabilitatea pentru actiunile dumneavoastra. V-ati putea lega permanent de el. Mercur alaturi de Jupiter, simbolizeaza responsabilitatea si recompensa. Geamanul este rapid, agil si versatil. El va poate ajuta sa va puneti in aplicare ideile.

Sunteti atras de Gemeni, desi zodiile dumneavoastra sunt in opozitie. El are idei rapide si ii place sa ia notite, in timp ce dumneavoastra filosofati si ati putea fi caracterizat ca un scriitor usor. Este o mare diferenta aici, dar aveti calitati comune. Intr-un sens larg sunt multe asemanari intre zodia dumneavoastra si a Gemenilor. Dar daca luati totul la bani marunti veti observa si diferentele. Ei sunt nelinistiti si urmaresc multe trenduri. Sunteti dispus sa calatoriti, dar nu pentru mult timp si intr-un ritm foarte lejer.

Ei va fac constienti de reactiile publicului. Ideile devin mult mai directe, la subiect. Trebuie sa va miscati continuu ca sa tineti pasul cu ei. Va asumati responsabilitati in plus si acceptati datorii si treburi aditionale. Casnicia este un lucru destul de sigur aici. Intr-o alianta de afaceri, impreuna aveti succes si atrageti bani.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.