BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Sagetator si Fecioara

81%

Fecioara va influenteaza acea parte din zodiacul solar, ascociata cu cariera, ambitiile, prestigiul si locul in comunitate. Mercurul Fecioarei alaturi de Jupiterul dumneavoastra va dau posibilitatea de a avea idei din care veti beneficia pe plan financiar.

Aceasta este o relatie buna pentru o afacere. Aspectele in mare, nu sunt prea favorabile; vor aparea conflicte dar Fecioara va ajuta in propulsarea carierei sau in ambitii de afaceri. Sunteti mai idealist decat Fecioara, in schimb ei va vor face sa fiti mai practic. Fecioara este preocupata mai mult de rezultate decat de motive. Aceasta va fi in echilibru cu dumneavoastra daca vreti sa incepeti o afacere. Tindeti sa atrageti responsabilitatea in asociere cu Fecioara; de asemenea castigati succesc comercial. Fecioara va stimuleaza ambitiile dar va produce tensiune. Certurile va vor seca de energie. S-ar putea sa aveti lectii de invatat de la Fecioara si sa aveti o relatie armonioasa; dar este obositor si va fi greu sa va relaxati. Sunt multe presiuni. Bucurati-va de aceasta pentru un timp, dar mai tarziu veti obosi de dorinta de a fi in fata.

Fecioara are idei despre sanatate, starea de bine in general si alaturi de dumneavoastra despre cum sa reuseasca dandu-si silinta. Fecioara ar putea fi prea comerciala pentru gusturile dumnevoastra. S-ar putea ca atractia fizica sa nu fie reciproca. In general castigati unde este vorba despre cariera dumneavoastra. Dar din punct de vedere emotional apar obstacole si e mai bine sa stiti asta si sa fiti pregatit.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.