BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Sagetator si Capricorn

87%

Capricornul influenteaza activitatile legate de bani si posesiuni personale. Saturn alaturi de Jupiter fac prezenta o intelegere deplina cand vine vorba de problemele pe plan financiar. Fie va intristati, fie va ridicati peste detalii si obstacole in aceasta relatie.

Capricornul va ajuta sa va evidentiati talentele sau pe plan de afaceri. Produsul dumneavoastra este facut cunoscut prin ajutorul sau. Planetele reprezinta doi oameni aproape opusi ca pol. Veselie si optimism ( Jupiter) si restrictie si disciplina (Saturn). Impreuna aceasta ar putea duce la o combinatie necesara pentru castiguri mari si profit. Cu siguranta va veti concentra pe castigul financiar. Ii intrigati pe nativii zodiei Capricorn, iar daca amandoi sunteti maturi aveti toate motivele sa va asteptati la castiguri. Ei va pot ajuta in colectarea de date, in construirea unui camin. Va puneti multora din caracteristicile Capricornului, insa aceasta tinde sa isi ascunda o parte din el si dumneavoastra nu vedeti totul. Nu va place in mod special sa va supuneti regulilor si Capricornul poate incerca sa va disciplineze ca sa castige pe plan material.

Aveti nevoie de Capricorn in viata dumneavoastra - toata lumea are nevoie de Saturn, fie ca ii place sau nu. Relatia ar putea creste si deveni semnificativa. Cat de mult va dura? Depinde, bineinteles de intelegrea dintre voi doi.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.