BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Sagetator si Berbec

88%

Sunteti atras din punct de vedere fizic de Berbec; abilitatile dumneavoastra creative sunt stimulate in aceasta relatie. Marte si Jupiter se impreuneaza pentru a spori activitatea sociala si planurile pentru calatorii. Cele doua zodii sunt armonioase si sansele sa aveti parte de o relatie de succes sunt foarte mari.

Dumneavoastra sunteti nascut sub semnul focului, la fel ca Berbecul. In aceasta relatie va jucati cu focul, ceea ce pentru dumneavoastra ar putea insemna copii, dragoste si casnicie. Va scoateti in evidenta resursele creative alaturi de Berbec. Combinatia planetelor simbolizeaza un amestec de actiune directa si planuri pe termen lung. Veti fi multumit pe 3 nivele: fizic, mental si emotional. Nimeni nu e perfect si pot aparea probleme si in aceasta relatie, cum ar fi luarea unor decizii fara sa va ganditi. Tindeti sa dati mai intai si pe urma sa intrebati. Complicatii pot aparea.

Atractia fizica poate duce la o situatie care creeaza rusine si presiune. Asigurati-va ca dumneavoastra is Berbecul sunteti liberi sa va vedeti, sa aveti o relatie. Aceasta nu este ceva ce puteti incepe sau opri ca prin apasarea unui buton. Miza este inalta in acest joc dintre voi, si de indata ce ati pus pariurile nu puteti iesi usor.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.