BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Sagetator si Balanta

86%

Aceasta relatie are sanse de reusita. Venus alaturi de Jupiter simbolizeaza atractia universala dintre voi doi. Balanta va influenteaza acea parte din horoscopul solar, asociata cu prieteni, dorinte si sperante. Cu siguranta atractia este prezenta aici si ar putea fi vorba si despre castig material. Frumusetea este evidentiata: aveti nevoie de spatiu inconjurator frumos, motive si ganduri. De asemenea este prezenta si generozitatea si aceasta s-ar putea sa fie un punct negativ.

Alaturi de Balanta tindeti sa fiti extravagant. Natura dumneavoastra idealistica va face sa dati lucrurile pe degeaba. De fapt, probabil incercati sa ii ajutati pe cei care sunt capabili sa se ajute pe sine insisi. Balanta va aduce placerea in viata. Este sensibila si este o calitate pe care o apreciati foarte mult. Multe dintre dorintele si sperantele dumneavoastra ar putea sa fie indeplinite. Dar tineti sa fiti si impractic. Va grabiti sa terminati lucrurile prea curand.

Va doriti recunostinta si cand aceasta nu vine, sunteti deziluzionat. In general poate fi vorba despre placere, implinire si realizarea multor aspiratii. Alaturi de Balanta atrageti oameni care au intrebari si probleme. Oamenii se incred in dumneavoastra. Cu ajutorul balantei pareti sa fiti capabili sa faceti ceva sa ii ajutati pe oameni, in special pe prietenii vostri. Pentru activitatea sociala si munca sociala, Balanta ar putea fi un partener perfect pentru dumneavoastra.

Pentru niste intreprinderi mai comerciale sau practice, relatia s-ar putea termina brusc. Venus si Jupiter reprezinta o asezarea plantera frumoasa. Este o abundenta de frumusete, lumina, dragoste, dorinte frumoase si intentii bune in aceasta combinatie. Dar o baza solida ar putea lipsi. Alaturi de Balanta va dati seama ca intr-o zi petrecerea va lua sfarsit. Chestiunile practice vor trebui sa fie confruntate. Fiti de ajuns de matur si dati-va seama de aceasta si veti avea sanse destul de mari impreuna.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.