BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Rac si Varsator

67%

Daca problemele financiare sunt depasite, intre voi va fi numai armonie. Varsatorii va influenteaza acea parte din zodiacul solar care este legata de ocult, ascuns, de banii partenerilor, de situatia financiara a altora.

Va incredeti in ei total, inclusiv cand vine vorba de probleme intime. Desi va doriti siguranta, sunteti receptivi la idei care sunt neortodoxe. Va fac sa vedeti armonia domestica bazata pe o legatura puternica de afectiune. Desi sunteti mai atrasi de Scorpion din punct de vedere fizic, si Varsatorul va place. Atractia este acolo, dar nu e mereu evidenta.

Sa intrati intr-o afacere cu un Varsator s-ar putea dovedi profitabil. Daca nu sunteti casatorit cu un Varsator, jumatatea dumneavoastra s-ar putea sa aiba legaturi financiare cu unul. Uranus si Luna simbolizeaza simtul aventurii. Puteti da de noroc alaturi de Varsator in mai multe sensuri.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.