BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Rac si Taur

78%

Alaturi de Taur poate aparea o prietenie autentica. Taurul este o persoana pe care dumneavoastra vreti sa o impresionati, de aceea s-ar putea sa fiti mai extravagant decat obisnuiti - cheltuiti multi bani si timp. Insa trebuie sa stiti cand sa treceti la afaceri, deoarece aceasta relatie nu va fi decat una de distractie, si nu un angajament mai serios si va va parea rau de timpul si banii cheltuiti.

Taurul are lectii sa va invete daca dumneavoastra ii veti acorda destula atentie, daca nu, veti avea de pierdut. Taurul influenteaza acea parte din zodiac legata de placere, aspiratii si prietenie. Poate exista de asemenea o puternica atractie fizica. Luna (simbolul racului) si Venus ar putea face romantismul dintre voi sa creasca.

In aceasta relatie este un respect reciproc. Este evident ca multe din visele si aspiratiile dumneavoastra ar putea fi implinite alaturi de Taur.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.