BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Rac si Scorpion

78%

In aceasta relatie este vorba in primul rand de atractie fizica. Scorpionul va stimuleaza acea parte din dumneavoastra care e legata de calatorii, aventulra, varietate, copii, speculatii, iubire. Nu va jucati cu el, si acceptati ca sunteti pur si simplu atras de Scorpion.

Nu icercati sa rationalizati, dar nici sa interpretati gresit atractia dintre voi. Chiar daca aceasta exista, nu va inchipuiti ca o sa traiti fericiti pana la adanci batraneti. Asta depinde de cum se imbina zodiile voastra - in mod normal, cele doua zodii sunt in totala armonie. Va trebui sa fiti cel receptiv, pe cand Scorpionul va fi cel dominant. Daca vreti ca atractia sa creasca, fiti intelepti cand luati o decizie. Pluto si Luna simbolizeaza caldura fizica.

Relatia este una puternica. De asemenea, ei sunt buni si in preajma copiilor. Daca nu puteti suporta caldura, nu va amestecati intr-o relatie cu un Scorpion.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.