BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Rac si Sagetator

65%

Sagetatorul face servicii vitale pentru dumneavoastra. Va influenteaza acea parte din zodiac legata de animale de casa, sanatate, serviciu. Va poate face viata mai convenabila pentru dumneavoastra. Spre deosebire de Scorpion, Sagetatorul nu este asa de antrenant, dar relatia poate fi una placuta.

Exista atractie fizica intre voi, si va poate face sa lucrati intr-o frenzie. Este igrijorat de sanatatea dumneavoastra si de cum sa va faca sa va simtiti mai confortabil - au un fel de a va face sa va relaxati. Insa din aceasta relatie lipseste focul. In schimb alaturi de Sagetator investigati, incercati diferite proiecte. Fiindca va asteptati sa va ajute mereu, Sagetatorul ajunge sa depinda si el de dumneavoastra din punct de vedere financiar.

Simtiti ca sunt multe locuri pe care trebuie sa le vedeti, lucruri de implinit si multe experiente de incercat. "Ce urmeaza?" ar putea deveni o restrangere cand vine vorba de Sagetator.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.