BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Rac si Rac

72%

Nu este o relatie prea palpitanta. Va veti critica foarte mult unul pe celalalt. Femeia Rac are nevoie de asigurare, nu vrea sa astepte dupa cineva, ci mai degraba sa faca parte din viata acestuia. daca vreti sa fie iubita dumneavoastra, trebuie sa ii aratati in fiecare clipa cat de mult o iubiti si sa fiti sncer cu ea. Daca faceti aceasta, va fi o relatie satisfacatoare si emotionanta. Este de asemenea practica, si daca dati atat cat si primiti va fi foarte atasata de dumneavoastra.

Un barbat Rac va va lasa sa il rasfatati extrem de mult. O masa buna este satisfacatoare pentru el, dar vrea sa stie ce totul a fost facut cu dragoste. Are multe de oferit, dar nu da cu usurinta. Trebuie sa il faceti constient de la inceput ca aceasta relatie trebuie sa fie un echilibru in ce se ofera si ce se primeste/accepta. Are multe cereri deoarece crede ca de obicei merita acele lucruri.

Este deosebit de afectuos, si are nevoie sa stie ca veti fi alaturi de el cand va avea nevoie de dumneavoastra. In schimb faceti-l sa inteleaga ca si dumneavoastra aveti cereri si dorinte la randul vostru. Fiti blanda cand ii spuneti aceste lucruri. O abordare gentila si iubitoare este una castigatoare. Va valorifica mai mult relatia cand va inetelege cat de mult va valorati pe dumneavoastra.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.