BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Rac si Leu

80%

In aceasta combinatie este multa atractie. De asemenea Leul va va ajuta mult pe plan financiar. Luna si Soarele anunta ca aceasta relatie va va face viata foarte interesanta si neplictisitoare. Exista destule diferente pentru a crea o curiozitate sanatoasa.

Leul va influenteaza acea parte din din dvs care este legata de venituri, bani si posesiuni personale. Orizonturile vi se largesc si aveti un interes in a obtine ce este mai bun in viata. Leul poate fi incapatanat, iar dumneavoastra protector. Relatia nu este una fara probleme, exista si obstacole; s-ar putea sa fie necesar sa va asumati rolul de a fi receptiv, iar pe Leu sa il lasati sa fie mai dominant. Asta nu inseamna insa ca trebuie sa va lasati dominat, dar probabil ca dumneavoastra va trebui sa cedati pentru ca relatia sa reziste. Leul este fascinat de dumneavoastra, dar va creaza un sentiment de teaa amestecat cu securitate.

Simtiti ca Leul va poare oferi tot ce aveti nevoie si va va duce spre ceva mai bun. Viata sociala se va imbunatatii alaturi de Leu. Cuvantul cheie este expasiunea. Nu stati locului; calatoriti, studiati, scrieti. Leul are nevoie de apreciere, iar dumneavoastra vreti securitate; puteti combina aceste lucruri cu succes, deoarece sunteti amandoi maturi si sinceri. Rar sunteti intr-un loc pentru mai mult timp. Imtrebari sunt puse si raspunsuri cerute. Tindeti sa il priviti pe Leu ca sansa dumneavoastra sa va exprimati calitatile inventive.

Dragostea dintre voi s-ar putea materializa in copii. Daca vreti sa va jucat jocuri cu sentimentele cuiva, gasiti-va mai bine pe altcineva. Alaturi de Leu veti deveni indragostit incurabil.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.