BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Rac si Fecioara

71%

Fecioarele va afecteaza acea parte din zodiacul solar ce are legatura cu nelinistea, ideile, calatoriile etc. Combinatia de Mercur si Luna va da un imbold de a experimenta, de a face planuri. Sunteti stimulat mental in preajma unei fecioare - va vor face sa ganditi, sa analizati. Dar tindeti sa cautati perfectiunea aici.

Fecioara critica; este constienta de munca, bani, sanatate. Asa ca daca vreti sa duceti o viata usoara, cautati in alta parte. Nativii din Fecioara va fac sa deveniti nemultumiti de conditiile existente. S-ar putea sa va deranjeze efortul acesta constant de a imbunatatii din ce in ce mai mult situatia existenta. Va veti imbarca in multe calatorii scurte alaturi de Fecioara.

Le place sa faca lucruri pentru dumneavoastra. Exact cand sunteti gata sa va asezati la casa dumneavoastra, Fecioara tinde sa porneasca iar la drum. Cea mai mare problema pare a fi sa decideti cum si unde sa locuiti. Va admira foarte mult, dar daca vreti perfectiune si fara critice, cautati in alta parte.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.