BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Rac si Capricorn

78%

Cuvantul rutina nu va fi cunoscut in aceasta relatie. Accentul se pune pe parteneriate, casnicii si relatii publice, si va scoate la suprafata adevarata personalitate. Saturn si Luna simbolizeza independenta, originalitate si experiente noi. Sunteti atrasi de Capricorn cum se atrag opusele. Va inspira incredere, si impreuna va completati. Relatia poate ajunge la o casnicie. Veti fi mai responsabil alaturi de Capricorn.

Va stabiliti teluri mai mari. Va veti schimba mai mult; vedeti noul, si vreti sa va testati deprinderile. Va luptati sa treceti de toate barierele. Puteti avea puncte de vedere opuse, dar amandoi va veti schimba si veti descoperi interese noi. Amandoi va doriti siguranta. Capricornii sunt foarte buni parteneri de afaceri.

Daca amandoi sunteti maturi, si va ajutati unul pe celalalt, daca dati si vi se ofera, ar putea fi o relatie de lunga durata.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.