BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Rac si Berbec

65%

In asocierea cu un Berbec, veti avea parte de o stimulare in cariera. Berbecii va influenteaza acea parte din horoscopul solar legata de prestigiu, cariera si ambitii. Marte va face mai vioi si mai activ. Ei va pot arata cum sa va utilizati bunurile in cel mai optim mod.

Vreti sa fiti siguri de siguranta dumneavoastra si verificati totul la fiecare mare decizie. Dar alaturi de Berbec, sunteti in afaceri un adevarat antreprenor. Ambitiile devin realitate, si statutul social creste. Insa apar niste conflicte emotionale; Berbecul poate alege un loc sau un lucru, iar dumneavoastra alegeti ceva total diferit sau opus.

Daca sunteti maturi, relatia va reusi pe toate planurile. Va puteti impacienta foarte repede in privinta celuilalt. Exista si atractie fizica, dar aceasta nu este coplesitoare. Daca va simtiti aventurier, dati-i o incercare.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.