BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Rac si Balanta

64%

Alaturi de Balanta deveniti ingrijorat de siguranta, de ce veti face mai tarziu in viata. Va face constienti de investitii,va da idei privitoare la economii, casa si structuri solide. Insa munca s-ar putea sa intervina in aceasta relatie. Va este influentata a 4-a casa din zodiacul solar, care are legatura cu proprietati, case, pamanturi, si fundatia spre un viitor prosper.

Daca ceea ce cautati este sa va asezati la casa voastra si sa intemeiati o familie, ati gasit persoana potrivita. Comunicarea va ajuta sa va intelegeti foarte bine. Totul trebuie sa fie spus direct, fara ocolisuri. Venus si Luna va sugereaza succes material.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.