BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Pesti si Varsator

76%

Varsatorul influenteaza aspectele legate de secrete, restrictii, institutii si activitati clandestine. Intriga se iveste de multe ori in relatia cu Varsatorul. Uranus si Neptun isi imbina fortele pentru a aduce aproape de tintele pe care le vizati. O parte pozitiva a acestei relatii este ca este buna atunci cand se are in vedere construirea unei organizatii ce are ca scop ajutarea oamenilor. Este deosebit de favorabila pentru actiuni caritabile.

Alaturi de Varsator, preluati initiativa in relatie, si va folositi foarte mult de abilitatile speciale pe care le aveti. Acesta va scoate din letargia emotionala, sa iesiti de sub carapacea sub care va aflati.

In relatia cu Varsatorul vor fi multe secrete, si va plac secretele. Este mister, tocmai potrivit pentru latura dumneavoastra. zodiacala. Aveti multe in comun cu Varsatorul: sunteti atrasi de necunoscut, mister si intriga in acelasi timp. Insa Varsatorul este mai putin rabdator si avid de actiune directa. O relatie intre Pesti-Varsator poate fi de mare succes, mai ales in domeniul filmelor, spitalelor sau a institutiilor caritabile.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.