BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Pesti si Taur

83%

Sunteti intr-un semn de apa, si de asemenea usor de impresionat. De aceea aveti nevoie ce cineva care sa va aduca cu picioarele pe pamant, adica de un Taur. Acesta va poate stimula din punct de vedere mental, si va poate imbunatati din punct de vedere la practicii.

Intr-o astfel de relatie, sunt influentate elementele legate de rude, idei si calatorii scurte. Cele doua semne sunt in armonie, si aceasta relatie poate fi una de lunga durata. Venus, guvernatorul zodiei Taur, se alatura lui Neptun pentru a incuraja creerea unui camin si a unor imprejurimi adcevate. Alaturi de Taur veti depasi rutina zilnica, si in acelasi timp veti avea parte de siguranta.

Ati putea cere parerea unor rude de-a lungul acestei relatii, si fratii sau surorile ar putea fi figuri proeminente de a caror parere veti tine cont. S-au inregistrat multe casatorii intre nativii acestor doua zodii, datorita armoniei. Un alt element important in relatie este umorul, care nu trebuie sa lipseasca.

Taurul va vede ca pe o persoana prietenoasa, placuta si stimulanta. Dumneavoastra. Remarcati versatilitatea acestuia, faptul ca este fernecator si amuzant in acelasi timp. Acesta va incurajeaza sa scrieti, sa tineti legatura cu prietenii, va ajuta sa vedeti minunile din jurul dumneavoastra, si sa remarcati lucrurile care va fac lumea personala sa fie un loc confortabil si placut. Aceasta poate fi o relatie fascinanta, si durabila.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.