BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Pesti si Scorpion

78%

Sunteti compatibili din punct de vedere astral cu zodia Scorpion. Acest semn influenteaza Casa a Noua, si in special aspectele legate de calatorii, educatie, filosofie, si abilitatea de a percepe ce anume este necesar pentru a avea un viitor stralucit. Cele doua semne sunt intr-o pozitie favorabila. Pluto isi combina fortele cu Neptun intr-o maniera unica, ce favorizeaza intuitia si cunoasterea amandurora. Sunteti pe aceeasi lungime de unda cu Scorpionul: sunteti pe rand, si profesor, si elev, si va preocupa chestiile legate de metafizic. Impreuna formati o echipa ce ar putea promova neobisnuitul, unicul, si in general domeniile rezervate oamenilor cu gusturi exotice.

Sunt puse in lumina educatia, locurile destinate invatarii, incluzand scolile specializate. Scorpionul si Pestii sunt fascinati de mister, sunt intrigati de necunoscut, si vor profita de pe urma acestor lucruri. Astfel se pot realiza castiguri banesti, cat si varietate, satisfactie personala. Impreuna puteti infiinta un curs, program, club sau sedinte dedicate astrologiei, sau fenomenelor paranormale.

Scorpionul va gaseste atragator/oare din punct de vedere fizic, si dumneavoastra aveti de asemenea o imagine idealistica despre acesta. Vedeti in Scorpion un om de la care puteti invata multe, care va poate ajuta sa va folositi talentele pentru un scop practic si profitabil. Cel mai important in relatie este ca cei doi sa fie de acord sa isi impartaseasca cunostintele. Daca Scorpionul si Pestii incep sa aiba secrete unul fata de celalalt, se va destrama totul. Restul depinde numai de voi!

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.