BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Pesti si Sagetator

76%

Sagetatorul influenteaza aspectele legate de cariera, drum in viata, ambitie, prestigiu, imaginea in comunitate si oportunitati pentru succes. Jupiter alaturi de Neptun simbolizeaza noi inceputuri, originalitate si un grad de egoism. Atunci cand sunteti impreuna, va veti departa, pentru ca mai apoi sa va reuniti, exact ca o sageata ce tinteste un punct fix. In general, aceste doua semne nu sunt considerate compatibile, dar daca sunteti hotarati, in aceasta pereche veti gasi multa siguranta.

Pentru Pesti, Sagetatorul simbolizeaza focul de care nu se poate apropia, iar viceversa, Pestii reprezinta caminul, casa, si siguranta acesteia. Bineinteles ca exista si conflicte. Solutia se concentreaza asupra unei singure dileme: cine este cel care conduce, si cine este cel condus.

Alaturi de Sagetator, va veti reevalua pozitia in societate, veti dori independenta, veti fi mult mai direct decat de obicei. Vor fi de asemenea dispute, dar exista si posibilitatea unui progres. pentru Pesti, aceasta relatie este mai favorabila daca este mentinuta la un nivel profesional, fara sa ajungeti la nivelul personal, caci este o foarte mare posibilitate sa ajungeti la conflicte.

Daca amandoi sunteti indeajuns de maturi, bineinteles ca succesul profesional poate fi combinat cu cel personal, insa sansele sa se intample acest lucru sunt putine. Pentru initierea unui proiect, pentru o abordare originala, pentru intrevederi creative, un Sagetator este bun pentru un nativ din Pesti. pentru implinire emotionala, de multe ori lasa de dorit.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.