BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Pesti si Rac

75%

Sunteti atras din punct de vedere fizic de catre nativii din rac. Alaturi de acesta, vor iesi la iveala talentele dumneavoastra. creatoare. In aceasta relatie se intrevad copii, si schimbari provocate de calatorii. Luna si Neptun simbolizeaza romantismul si intriga. Nu este un drum de mijloc in aceasta relatie, este totul sau nimic.

Relatia fie este prospera de la bun inceput, fie se termina imediat. racul va ajuta sa castigati recunostinta celorlalti, si sa va largiti orizonturile. Imbinarea Luna-Neptun are efecte indelungate; sunt implicate si persoane din afara relatiei. Va veti da seama ca nu este usor sa va controlati sentimentele fata de un nativ la racului, si ca nu puteti sa incheiati relatia in orice moment din cauza acestor sentimente puternice.

Alaturi de rac, puteti finaliza proiecte importante. In Rac gasiti stabilitate, care va ajuta sa va mentineti pe fagasul cel bun. Amandoi sunteti semne de apa, si puteti fi foarte fericiti impreuna. Insa mare atentie, caci cu un Rac nu este de joaca: rezultatul acestei relatii este cat se poate de serios, si adeseori implica o casnicie si copii. racul invata de la dumneavoastra, calatoreste cu dumneavoastra, poate fi pozitiv influentat de dumneavoastra. Pe de cealalta parte, dumneavoastra sunteti de o mare importanta pentru el, caci il ajutati sa se bucure de viata. Aceasta relatie are un potential deosebit.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.